Retreats & Yoga Holidays

Att ge dig själv tid till att dra dig undan några dagar från ditt dagliga liv, och tillägna dig helt och fullt åt dig själv, ger dig möjlighet att nå djupare i din yoga och meditation, och det kan ge dig ett stort språng i din personliga utveckling.

Lika viktigt som det kan bli för din individuella unika resa, är det för vår gemensamma universella resa, mot mer ljus, medvetenhet och fred.

Jag samarbetar med olika guider, eco-hotel, och småföretagare för att skapa unika erfarenheter på olika platser i världen. På Mallorca är min främsta samarbetspartner Nina Harjula och Mallorca Hiking. Vi organiserar en årlig Vandrings- och Yoga Holiday tillsammans.

En annan partner på Mallorca är Bijan Anand, «peacebringer» och coach, som tillsammans med sin fru och livspartner Shamata byggt upp Jardí de Llum, en plats i sprudlande natur och stillhet för meditation och personlig utveckling. Vi ger retreats tillsammans, vår och höst.

Se Calendar för uppkommande event.

 

Jag erbjuder även skräddarsydda retreats/yogasemestrar enligt just Era behov och önskningar. Kontakta mig för mer information. info@miaeyoga.com

 

DESCARGA TU INFORME GRATIS AHORA ANTES DE QUE ESTA PÁGINA DEJE DE ESTAR DISPONIBLE

Este informe GRATIS te revela una nueva e IMPACTANTE forma de disminuir los dolores de la regla SIN TOMAR MEDICACIÓN.